Loungeset

Lekker ontspannen na een drukke werkdag op uw steigerhouten loungeset, door uzelf of door ons ontworpen. Dat is toch heerlijk! Onze steigerhouten loungesets van gebruikt steigerhout brengen sfeer in elke tuin. Natuurlijk ook leverbaar met kussens in diverse kleuren en stoffen.

Tuinset

Heerlijk dineren aan uw comfortabele tuinset, in alle soorten en maten. Natuurlijk ook leverbaar met kussens in diverse kleuren en stoffen.

Tuinhekken

Ook voor het plaatsen van een tuinhuisje, overkapping of een mooi houten tuinhek bent u bij ons aan het juiste adres.

Picknick tafels

Lekker ontbijten ’s morgens vroeg in de zon met het gezin of gewoon gezellig bijkletsen met vrienden? Schuif maar aan!

Winkelinrichting

Complete interieurs voor winkels, kantoren, campings of scholen. Een exclusieve uitstraling perfect afgestemd op de ruimte waarvoor het bedoeld is.

Eettafels

Comfortabel tafelen na een lange dag werken daar kunt u met een steigerhouten eettafel jaren lang van genieten. Een knusse set voor 2 personen of een gezellige familietafel voor 6 personen, alles is mogelijk.

Tuin accessoires

Denk aan vogelhuisjes, bloembakken en etagères

Hoogslapers

Wie wil dat nu niet? Een super stoere hoogslaper met schuilplaats een eigen trap en misschien een glijbaan?!

Overkappingen

Uw wilt graag een overkapping om ’s avonds gezellig bij te kletsen of misschien een carport om uw bolide tegen het Hollandse weer te beschermen maar alle standaard oplossingen voldoen niet aan uw wensen? Bij ons is alles mogelijk!

Copyright © Velthorst Steigermeubelen